Datum: zaterdag 10 december 2022, 17:01 - Auteur: Redactie

Boeimeer sluit eerste seizoenshelft af met nipte thuisnederlaag

Boeimeer kon zaterdagmiddag geen resultaat halen in 4C. Tegen Alliance werd er verloren op eigen terrein.

En dat gebeurde ondanks een voorsprong die Mohammed Kessrioui had bewerkstelligd op sportpark Heksenwiel. Toch kwam het bezoek uit Roosendaal snel op 1-1 en besliste het de wedstrijd na rust: 1-2. Voor de trainer van de formatie uit de Haagse Beemden, een baalmoment, zo bleek toen Voetbalinbreda.nl met Tom Looijmans sprak na afloop.

“Een echte gelijkspel-wedstrijd, maar het geluk was aan de zijde van Alliance. Ik denk dat we de laatste weken hebben laten zien waar we werkelijk staan op voetballend gebied. Als we scherp zijn kunnen we het iedere tegenstander moeilijk maken, hopelijk zetten we dat de tweede helft van het seizoen ook om in punten.”

Tot slot had de jonge oefenmeester nog een lofzang over voor de vlaggenist van de tegenstander. “Daarnaast nog een compliment naar de assistent-scheidsrechter van Alliance, die zo sportief was dat de scheidrechter hem niet meer geloofde. Fijn om te zien dat de eerlijke grensrechter nog bestaat.”

Boeimeer – Alliance 1-2 (1-1)
1-0 Mohammed Kessrioui, 1-1 en 1-2 Alliance.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss