Datum: zaterdag 20 mei 2023, 18:46 - Auteur: Redactie

Boeimeer stelt Gijs Smulders aan als nieuwe hoofdtrainer

Tom Looijmans is zaterdagmiddag vertrokken als hoofdcoach bij zaterdag vierdeklasser Boeimeer. Zijn opvolger, zoals we in onze ‘ViB’ Podcast al meldden enkele weken terug, is Gijs Smulders (foto).

“Ondanks het feit dat we medio februari een akkoord hadden bereikt om de samenwerking nog minimaal één seizoen voort te zetten, heeft huidig hoofdtrainer Tom Looijmans twee maanden later aangegeven zichzelf toch niet meer de juiste persoon te vinden om deze functie volgend seizoen uit te oefenen”, zo verklaren de Koningsblauwen op hun digitale thuis.

“Voor B.S.V. Boeimeer was dit uiteraard een wrange boodschap omdat wij na hectische tijden behoefte hadden aan rust en stabiliteit. Dat was juist een van de redenen om met Looijmans door te gaan, om hem het vertrouwen en de kans te geven om samen met de selectie door te groeien. Als vereniging zijn we blij dat Smulders zich bereid heeft verklaard om deze grote uitdaging aan te gaan. Wij wensen hem heel veel plezier en een succesvolle periode met zijn Boeimeer.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss