Datum: zaterdag 11 maart 2023, 23:59 - Auteur: Redactie

Boeimeer vergeet wederom te winnen: DVO ’60 zwijnt

In 4C kan het seizoen als mislukt beschouwd worden voor The Gunners. Zaterdag leed de ploeg uit Gageldonk weer een nederlaag, deze keer tegen titelkandidaat Vrederust.

Na de zege van vorig weekend was de laagvlieger op sportpark Heksenwiel voornemens door te pakken. En dat lukte ook aanvankelijk. Topscorer Alseny Soumah brak de ban na een kwartier spelen en het bezoek uit Roosendaal mocht van geluk spreken dat de Koningsblauwen niet verder waren uitgelopen. Uiteindelijk kwam DVO terug in de wedstrijd en dat was zuur te noemen. In de 90ste minuut forceerden de gasten de gelijkmaker: 1-1.

“Over het algemeen speelden we een goede wedstrijd. We hadden 70 minuten het overwicht. Helaas werd er in de laatste 20 minuten te onrustig gespeeld en dat leidde de late gelijkmaker in. Erg jammer dat je hem niet over de streep trekt, maar in vergelijking met de uitwedstrijd in Roosendaal die we met 6-0 verloren is dit een enorme ontwikkeling”, aldus Boeimeer-coach Tom Looijmans na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Boeimeer – DVO ’60 1-1 (1-0)
1-0 Alseny Soumah, 1-1 DVO ’60.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss