Datum: woensdag 14 juni 2023, 12:01 - Auteur: Redactie

‘Boeimeer zit komend seizoen zonder selectievoetbal’

Een vrij unieke gebeurtenis op sportpark Heksenwiel is aanstaande. Boeimeer gaat komend seizoen zonder selectie van start en heeft dus geen eerste elftal ingeschreven bij de KNVB, zo weet Voetbalinbreda.nl.

De club uit de Haagse Beemden kwakkelt al jaren als het gaat om het eerste team. Enkele jaren geleden werd de overstap gemaakt van het zondag- naar het zaterdagvoetbal, maar dat leverde niets bijzonders op. Steevast een plek in de zaterdag vierde klasse en dus ook weinig potentie.

Inmiddels is duidelijk dat het eerste team niet is ingeschreven voor het komende seizoen en vertrokken op deadline-day veel spelers naar onder meer WDS ’19 en The Gunners. Voorzitter Richard Breedijk werd de vraag voorgelegd hoe of wat, maar een reactie blijft vooralsnog uit.

Saillant is ook het feit dat Gijs Smulders een maand geleden verrassend werd aangesteld als coach als de opvolger van Tom Looijmans, die plots koos voor TSC ZA. Door deze aanstelling kan ook automatisch een streep. Het is wachten op een officiële reactie vanuit de Koningsblauwen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss