Datum: zondag 4 december 2022, 16:13 - Auteur: Redactie

Brecht Tielemans voorkomt dure nederlaag voor Bavel in Waspik

Bavel blijft de koploper in 3B. Zondagmiddag redden de Bredase dorpelingen een welkom punt in en tegen Waspik.

De gastheren lieten van meet af aan blijken dat de lijstaanvoerders uit het Bredase dorp een pittige strijd voor hun kiezen zouden krijgen. De openingsgoal was daar een passend bewijs van, maar topscorer Niek Akkermans bracht het bezoek van coach Coen Rijppaert nog voor rust op gelijke hoogte.

Toch kwam Waspik in de tweede helft opnieuw op voorsprong en lange tijd leek Bavel op een dure nederlaag af te stevenen. In blessuretijd was daar echter Brecht Tielemans die zich als redder ontpopte met de 2-2. Ook het wederom puike optreden van Bavel-keeper Glenn van Peer was noemenswaardig.

“Wij waren niet op ons best tegen een lastige tegenstander”, aldus captain Erik Meijerink, die zelf zijn laatste van twee duels schorsing uitzat, na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Waspik – Bavel 2-2 (1-1)
1-0 Waspik, 1-1 Niek Akkermans, 2-1 Waspik, 2-2 Brecht Tielemans.