Datum: zondag 3 maart 2024, 16:10 - Auteur: Redactie

Chaam gaat ten onder bij ‘beste middenveld’ van HOV/DJSCR

Voor Chaam leverde de voetbalzondag een nederlaag op in 4B. HOV/DJSCR won ruim voor eigen publiek.

In de vijfde minuut kwamen manschappen van coaches Karel Daamen en Rik Jochems al 1-0 achter; na een verkeerde aanname hadden de gasten balverlies en vergaten ze het duel te spelen. Een gastheer kwam van buiten naar binnen en schoot hem vanaf 30 meter vol in de korte kruising. In de eerste helft was Chaam aan de bal nog wel prima en kreeg men nog wat halve kansen, maar mistten ze de overtuiging in het afronden.

Bij balbezit tegenstander kregen de oranjehemden geen grip op de drie vijandelijke middenvelders, waarvan er twee nieuwe middenvelders bij zaten die echt heel goed waren. “Het beste middenveld waar we dit jaar tegen gespeeld hebben”, gaf Jochems zijn rivalen een compliment toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

In de tweede helft kregen de bezoekers, maar ook de thuisploeg minder mogelijkheden. In de 70ste minuut werd het 2-0 door een individuele actie van de Zuid-Hollandse linksbuiten en in de 75stee minuut pompte HOV/DJSCR de 3-0 binnen na een corner. “Vanaf dat moment zijn we wat in gaan zakken met het oog op het doelsaldo van de tweede periode.. Hopelijk kunnen we die volgende week binnenhalen”, aldus de jonge oefenmeester.

HOV/DJSCR – Chaam 3-0 (1-0)
1-0, 2-0 en 3-0 HOV/DJSCR.