Datum: zondag 11 december 2022, 16:53 - Auteur: Redactie

Chaam maakt gehakt van onherkenbaar TVC Breda

Promovendus TVC Breda gaat de winterstop in met een slecht gevoel. Koploper Chaam won met speelgesmak van de bezoekers uit Tuinzigt in 4C.

Een verloren topper in de schaduw van het grote verlies van een SAB-lid. Een vanochtend verongelukte voetballer die goed bevriend was met eerste eflta-spelers van TVC Breda, waaronder doelman Jay Regter, die daarom niet kon spelen en zich liet vervangen door Devin Frijters. Chaam stond na drie kwartier al met 3-0 voor en zou die score nog aandikken in de tweede helft: 5-0. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met één van de trainers: Johan Rijndorp.

“We zijn toe aan de winterstop, al weken hikken we door alle blessures en griepjes daar tegen aan, nu een paar weken rust en hopen na de winterstop hopelijk eindelijk met een complete groep aan de tweede seizoenshelft starten. Fjjne feestdagen voor iedereen want vandaag bleek maar weer dat voetbal niet het belangrijkste is. Geniet van het leven”, doelde de sympathieke Bredanaar op het overlijden van de jonge speler van SAB zaterdag 2.

Chaam – TVC Breda 5-0 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0 Chaam.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss