Datum: zondag 2 april 2023, 16:55 - Auteur: Redactie

Clubliefde ver te zoeken bij Advendo: Molenschot haalt uit tegen negental

Advendo bungelt al jaren onderin de ranglijst van 5A en zondag werd weer eens duidelijk waarom. Weinig spelers met liefde voor de vereniging uit Breda-Noord, want tegen koploper Molenschot kwam een deel gewoon niet opdagen met een dikke nederlaag als gevolg.

De geruchten gingen dat een aantal spelers niet durfden om tegen de lijstaanvoerder aan te treden uit angst voor een pak rammel. Hoe dan ook, Advendo moest met negen acht veldspelers en een keeper als veldspeler de wedstrijd beginnen. Met pijn en moeite tien man opstellen, om vervolgens toch een prima tweede helft te spelen, ondanks dat door een blessure er met negen man werd geëindigd.

Want voor rust stond het 0-5 op sportpark ‘Kadijkje, maar dankzij een penalty van Guiliano Aparaschivei werd het 1-5. Molenschot tekende daarna nog voor het slotakkoord. “Maar de aanwezige spelers hebben lef en moed getoond en hebben moreel gezien gewonnen vandaag”, vertelde de trotse, maar verder uiteraard gefrustreerde Advendo-coach Omid Chaab aan Voetbalinbreda.nl.

Advendo – Molenschot 1-6 (0-5)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4 en 0-5 Molenschot, 1-5 Guiliano Aparaschivei (pen.), 1-6 Molenschot.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss