Datum: dinsdag 27 december 2022, 23:44 - Auteur: Redactie

Coach Ivo van Moergestel en JEKA naderen hun afscheid

JEKA kan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De zondag tweedeklasser en hoofdtrainer Ivo van Moergestel gaan het aflopende contract niet verlengen, zo meldt het bestuur aan Voetbalinbreda.nl in een persbericht.

“Na goed overleg staan zowel trainer Ivo van Moergestel als rkvv JEKA achter het besluit dat er na 3,5 jaar een einde komt aan de samenwerking. Er is een goede samenwerking geweest, maar aan 2 kanten is besloten een andere weg in te slaan”, begint de grootste amateurvereniging van de Gemeente Breda zijn relaas.

JEKA gaat op zoek naar een trainer die past binnen het beleid om eigen talentvolle jeugd te laten doorstromen naar de seniorenselectie. ‘’Met de promotie van JO19-1 naar de 2e divisie komt er een sterke lichting aan’’ aldus Fred Mijnhijmer van de commissie Technische Zaken.

“Afgelopen periode zijn al spelers uit de jeugdopleiding aangehaakt bij Jeka 1 en 2, maar ook doorgestroomd naar betaald voetbal en zelfs Nederlands (jeugd)elftal! ‘’Dit komt door de goede samenwerking met onze HJO. Door de continuïteit die wij bieden zijn we al jarenlang een gezonde en stabiele club’’, besluit voorzitter Philip Bos, die van Moergestel voorts een succesvolle toekomst wenst bij een andere club.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss