Datum: vrijdag 8 januari 2021, 15:14 - Auteur: Redactie

Coach Ivo van Moergestel verlengt contract bij JEKA

Corona-stop of niet: JEKA en zijn hoofdcoach Ivo van Moergestel (foto) verlengen hun samenwerking. De voormalige oefenmeester van onder meer Rijen en assistent-trainer van Hoofdklasser Baronie krijgt dus nog genoeg tijd om zijn aanstelling waar te maken.

“Een jaar geleden is Van Moergestel ingestapt om het vorige seizoen af te maken en de JEKA-selectie in het huidige seizoen onder zijn hoede te nemen. Na een aantal wedstrijden in februari 2020 werd de competitie vanwege COVID-19 helaas afgeblazen. Dit seizoen was slechts een handvol beker- en competitiewedstrijden onderweg toen het wederom werd opgeschort en de vooruitzichten voor hervatting zijn niet gunstig. Hierdoor heeft Ivo nog weinig kunnen laten zien van wat hij met het vlaggenschip van JEKA kan bereiken”, laat het bestuur van de qua ledental grootste amateurclub van de Gemeente Breda weten aan Voetbalinbreda.nl.

“Wel wordt met inachtneming van alle beperkingen veel trainingsarbeid verricht om er te staan als de mogelijkheid er weer is. Het vertrouwen van JEKA in de hoofdtrainer is groot en dat heeft zich vertaald naar een langere verbintenis. In het seizoen 2021/2022 zal Ivo van Moergestel dan ook de Hoofdtrainer van zondag tweedeklasser JEKA zijn en ligt er tevens een basis voor een langere samenwerking.” In 2E behaalden de Bredase Tricolores slechts een punt uit drie competitieduels, maar in het bekertoernooi werd wel een ticket bemachtigd voor de volgende ronde. Corona gooit echter weer roet in het eten.