Datum: zaterdag 12 februari 2022, 18:41 - Auteur: Redactie

Coach Chaab en Advendo verlengen hun contract

Ook na de zomer is Omid Chaab (foto) trainer van zondag vijfdeklasser Advendo. Dat maakte hij zaterdagmiddag bekend aan Voetbalinbreda.nl.

Advendo is jarenlange het lelijke eendje geweest van de kelder van het amateurvoetbal, maar is toch een andere weg ingeslagen sinds de komst van Chaab twee seizoenen terug. Met veel nieuwe selectiespelers en een ander regime was de eerste seizoenshelft bij vlagen respectabel te noemen. De tijd van wekelijkse nederlagen met dubbele cijfer behoort tot het verleden op sportpark ‘t Kadijkje. Chaab legt zijn keuze om te blijven uit.

“Het is en blijft lastig om een stabiele basis neer te zetten, vooral vanwege Corona en het feit dat er onderbrekingen geweest zijn en een seizoen niet eens is uitgespeeld. Maar mijn werk is niet af, ik ben nog bezig om die stabiele basis neer te zetten. Binnen de vereniging krijgt ik alle steun en hopelijk gaat dat zijn vruchten afwerpen in de toekomst. Het toverwoord is en blijft geduld om een basis neer te zetten en gaat met vallen en opstaan.”