Datum: vrijdag 11 december 2020, 23:33 - Auteur: Redactie

Trainer Vrolijk tekent voor drie (!) jaar bij in Terheijden

Zondag vierdeklasser Terheijden en Fred Vrolijk gaan de komende drie jaar met elkaar verder. De ervaren oefenmeester staat al drie jaar aan het roer in de Gemeente Drimmelen, maar daar komen dus drie nieuwe seizoenen bij.

Corona-crisis of niet, op sportpark Ruitersvaart laten ze er geen misverstanden over bestaan. Vrolijk, bezig aan zijn derde campagne in het zwart-witte dorp, is dé man voor de jonge selectie. In 4C begonnen de Terheijdenaren prima aan het seizoen: gedeeld tweede met vijf punten minder dan koploper RFC. Ook in het bekertoernooi in september ging alles crescendo, want de volgende ronde werd behaald.

Tegenover Voetbalinbreda.nl reageerde Vrolijk als volgt op zijn bijzondere contractverlenging. “Een jonge selectie met potentie van 43 spelers, die bijna allemaal twee keer per week op het veld staan. Ik denk niet dat er veel clubs zijn op ons niveau die dat ook kunnen zeggen. Daarom is mezelf voor zo’n lange tijd verbinden aan de club belangrijk voor mij. Vertrouwen van spelers en bestuur doen dan de rest.”