Datum: zondag 27 oktober 2019, 16:26 - Auteur: Redactie

Crisis in Prinsenbeek: vierde nederlaag op rij voor onfortuinlijk Beek Vooruit

Op het gras van SC Kruisland zocht Beek Vooruit naar zijn eerste punten sinds lange tijd in 2E. Die zoektocht strandde zondagmiddag echter: 1-0.

Toen de thuisploeg de leiding nam was het voor het bezoek uit Prinsenbeek weer zwoegen. Toch persten de Bredase dorpelingen er een goede tweede helft uit en die drie kwartier en een beetje zorgden bijna voor de gelijkmaker. Loek Schalk zag zijn kopbal echter tegen de paal vliegen, waardoor het meegereisde publiek opnieuw een vervelend voetbalweekend beleefden. Qua resultaten dit seizoen mag je wel spreken van een crisis. Hoe denkt succestrainer Arno Gabriëls daar nu over? Voetbalinbreda.nl vroeg het hem.

“Crisis? Qua resultaten wel, maar qua sfeer niet. We kunnen wel het één en ander hebben, maar een resultaat moet wel snel komen. We spreken zelf natuurlijk niet over een crisis na vier nederlagen op rij, maar het is wel klote. We moeten ook niet onszelf een crisis aanpraten. Heeft geen zin, wordt niemand beter van. Vandaag hadden we op basis van een goede tweede helft meer verdiend, maar de paal stond dat in de weg. Dat is de fase waarin we zitten. Nu valt alles net verkeerd. We moeten bij elkaar blijven en geloven in een goed resultaat volgend weekend. Dan is onze volgende kans, dan verliezen we niet.”

De tegenstander dan? Madese Boys, dat met slechts drie punten minder dan de koploper meedoet om de prijzen.

SC Kruisland – Beek Vooruit 1-0 (0-0)
1-0 SC Kruisland.