Datum: maandag 29 mei 2023, 18:25 - Auteur: Redactie

De ‘Avci’s’ knallen sterk WDS ’19 naar de periodetitel

In 4C flikte WDS ’19 het voor de zoveelste keer op rij maandagmiddag: de laatste periodetitel winnen. Gesta was het slachtoffer in Kesteren, waar promotie naar de zondag derde klasse lonkt.

Op sportpark Paradijs hield het thuispubliek zijn adem in, want er waren meer kapers op de kust voor de tweede periodetitel. Onder meer Pretoria uit Rotterdam, dat nota bene in Tuinzigt de degens moest kruisen met TVC Breda. De Bredanaars wonnen met 2-1 en dus stond WDS er prima voor. De gebroeders Avci maakten gehakt van het bezoek uit Galder. Bayram twee keer voor rust, Abdul een keer voor en na rust en het slotakkoord was voor de ontketende Bayram, die zijn hattrick voltooide.

“We wilden vandaag maar 1 ding; goals maken en het doelsaldo richting Viola proberen bij te trekken. Dat TVC zijn sportieve plicht doet is geweldig! Deze groep verdient het om nacompetitie te spelen. We hebben een heel goed seizoen gedraaid met de groep en staf. We gaan nu een feestje vieren en vanaf donderdag gaan het vizier op GSBW in de nacompetitie. En die laatste periodetitel? Die is altijd voor mij”, sloot WDS-coach Martijn van Wanrooy af met de nodige Haagse bluf tegenover Voetbalinbreda.nl.

WDS ’19 – Gesta 5-0 (3-0)
1-0 Bayram Avci, 2-0 Abdul Avci, 3-0 Bayram Avci, 4-0 Abdul Avci, 5-0 Bayram Avci.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss