Datum: woensdag 17 november 2021, 23:22 - Auteur: Redactie

‘De Bredase Voetbal Podcast’: luister nu naar onze tweede!

Mica de Montigny (Voetbalinbreda.nl) en Eljay Hoed (verdediger in het eerste van The Gunners) nemen vanaf nu elke week een Podcast op. Ze nodigen wekelijks een gast uit en gaan los over het Bredase voetbal, met soms een uitstapje naar het (internationale) profvoetbal. Lekker ouwehoeren over al het voetbal in Breda!

Opnieuw is Adam van Rijckevorsel te gast. De beginnend zaakwaarnemer, internetondernemer en ex-speler van clubs als Groen-Wit en Beek Vooruit schuift bijna elke week aan. Voor onze komende Podcast is Mouhcine Zerouali (PCP en zaalvoetbalinternational van het Nederlands Elftal te gast) dus blijf vooral luisteren, want er schuiven vanaf nu nieuwe en interessante gasten aan.

In onze tweede Podcast bespreken we hoe Eljay Hoed tien jaar geleden geen wreeftrap had. Hij speelde al in het eerste van TVC Breda destijds, maar een Bredase trainer heeft hem toen goed leren trappen: bijzonder dus. Adam van Rijckevorsel blikt terug op oude tijden bij Groen-Wit en Mica de Montigny vertelt waar de lekkerste broodjes kipkerrie te koop zijn in Breda. Tot slot is er nog een nieuwtje onder de lat van WDS ’19. De zondag vierdeklassers staan aan de vooravond van een keeperswissel, dus ga meteen luisteren!