Datum: woensdag 16 februari 2022, 15:19 - Auteur: Redactie

De Bredase Voetbal Podcast #2022-01: luister nu!

We zijn er even uit geweest vanwege de winterstop, maar we zijn weer helemaal terug! Het voetbal is weer begonnen, de lockdown is weg en er is meteen een hoop gebeurd om te bespreken. Deze keer met onze hoofdredacteur Mica de Montigny en de defensieleider van zaterdag vierdeklasser The Gunners: Eljay Hoed. Vanuit het Ginneken hebben zij onderstaande Podcast opgenomen.

In de eerste Podcast van 2022 bespreken beide heren alle ontwikkelingen van afgelopen weekend. Zo begint de afkorting VCW inmiddels een beetje te lijken op Veel Clowns Wel en wordt de dubieuze internet-relschopper en spits uit Wagenberg Kelvin Koppelaar met liefde uitgenodigd bij onze volgende Podcast. Maar riep hij iets op Facebook dat niet door de beugel kon? Bij rivaal WDS ’19 zijn ze daar van overtuigd!

Ook de opvolger van Groen-Wit-coach Martijn van Galen, die naar Baronie verkast, komt ter sprake. Gaat zaalvoetbal-international Oualid Saadouni samen met Ahmed Kasmi het eerste runnen? Verder hebben we het uiteraard over de uitslagen van de inhaalwedstrijden van afgelopen weekend van de Bredase clubs en kijken we nog kort terug op de wraaklustige elleboogstoot van Ralph Floris-Jan de Brouwer.