Datum: dinsdag 19 april 2022, 01:30 - Auteur: Redactie

De Bredase Voetbal Podcast: ‘een heet middagje PCP – DIA’

Tweede Paasdag betekende voor Mica de Montigny (Voetbalinbreda.nl) en Eljay Hoed (The Gunners) een tochtje naar Brabantpark, waar zij de derby van 4C zagen tussen PCP en DIA. Beide heren keken hun ogen uit en kregen meteen diverse primeurtjes te horen.

Eljay sprak kort met de nieuwe coach volgend seizoen van DIA, Alkan Uzun en over de huidige coach Erik van Rooij. “Die gasten van PCP waren hem na de wedstrijd aan het provoceren, maar uiteindelijk viel het wel mee toch? Er is niks geks gebeurd verder.”

Rumoerige middag of niet, beide heren geven wel toe dat er altijd iets te beleven valt. “Je kunt zeggen wat je wilt, maar het is er nooit saai daar. Er gebeurt altijd wel iets, dus je verveelt je niet als je daar een pot voetbal gaat kijken”, lachen zowel Mica en Eljay.

Uiteraard heeft het duo het ook over het voetbal zelf, met Mouhcine Zerouali eindelijk weer terug in zijn oude vorm en Remco Sluijk die kwakkelt met blessures en tegen viel. In de laatste minuten van de Podcast nog even aandacht voor de overige Bredase clubs, Luister nu!