Datum: dinsdag 13 december 2022, 13:12 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Cheyondre Richardson (Groen-Wit)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Cheyondre Richardson (foto) van zondag derdeklasser Groen-Wit.

Aan de Postillonstraat heeft de kleine snelheidsduivel zijn liefde voor het spelletje herontdekt. Toen hij als groentje van Boeimeer doorbrak in de Hoofdklasse bij Baronie leek hem een gigantische voetbaltoekomst toegedicht, maar na mislukte avonturen bij onder meer SC Kruisland, RFC en WDS ’19 veranderde zijn perspectief. Toch is hij nu definitief terug op het niveau dat hij nastreeft.

Want in Princenhage is de vleugelaanvaller los. Groen-Wit staat mede dankzij hem stijf bovenaan in de zondag derde klasse A. Afgelopen zondag schoot hij een hattrick tegen de touwen tegen nummer 2 Wernhout (7-3-winst) en dat waren al zijn zoveelste doelpunten. Nieuwbakken coach Oualid Saadouni is dolblij dat hij de beschikking heeft over Richardson, die nog lang niet klaar is met scoren.

Wij feliciteren Richardson en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss