Datum: maandag 28 oktober 2019, 13:12 - Auteur: Redactie

De ‘ViB Speler van de week’: Daan Diepstraten (Bavel)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na speelronde 6 is de keuze gevallen op Daan Diepstraten (foto, rechts) van Bavel.

De spits van de derdeklassers uit het Bredase dorp was op stoom zondag in 3B. Op sportpark de Roosberg opende hij namelijk de score tegen promovendus SC Emma, maar toen moest zijn finest moment nog arriveren. Want Bavel had het lastig tegen het bezoek uit Dordrecht.

De Zuid-Hollanders bogen hun achterstand na rust namelijk om in een voorsprong en het ongeslagen Bavel koerste af op zijn eerste nederlaag van de campagne. Shane Lourens, net als Diepstraten voormalig speler van zondah Hoofdklasser Baronie, liet in de slotfase echter de gelijkmaker aantekenen.

En daar bleef het niet bij; in blessuretijd sloeg Diepstraten genadeloos toe. Even vlagde de vijandelijke grensrechter en leek het doelpunt afgekeurd te gaan worden wegens buitenspel, maar tot grote vreugde van coach Coen Rijppaert en co telde hij: 3-2 en de gedeelde koppositie voor de Baviaonen.

Wij feliciteren Diepstraten en zijn ploeg van harte!