Datum: maandag 14 oktober 2019, 20:47 - Auteur: Redactie

De ‘ViB Speler van de week’: Daniël Zwanenburg

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na speelronde 4 is de keuze gevallen op Daniël Zwanenburg (foto) van The Gunners.

De kleine spits van de club uit de Haags Beemden kan momenteel niets fout doen. Hij scoorde in de eerste twee competitieduels van de volksclub al vijf treffers en zaterdag dreef hij DOSKO ZA tot wanhoop in 4C. Het bezoek uit Bergen op Zoom zag lijdzaam toe hoe de Rotterdamse aanvaller maar liefst vier keer scoorde en dat vierde met een salto (foto).

De eerste voor rust, met het hoofd. De tweede na de pauze, met buitenkantje rechts. De derde toen hij naar binnen kapte en verwoestend de winkelhaak vond en de vierde opnieuw met zijn hersenpan. De erfenis die de gestopte ex-spits Paul Pedersen achter heeft gelaten op sportpark het Hooghuys is vergeten. Zwanenburg ‘gaat dik’.

De sensatie uit Gageldonk bleef deze week twee kanjers voor. SAB-keeper Max Wigman beleefde ondanks de 2-2-remise tegen Waspik in 4C een topzondag door heel wat reddingen te maken. De nummer 3 van deze week is Danny Ummels, die met Boeimeer zaterdag in 4C sterk speelde met een goal en een fraaie assist. Wij feliciteren Zwanenburg!