Datum: maandag 30 oktober 2023, 18:45 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Dwayne van Steen (Neerlandia ’31)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Dwayne van Steen (foto) van Neerlandia ’31.

Zijn naam duikt steeds vaker op tussen de doelpuntenmakers, maar wat hij zondagmiddag in Galder presteerde was toch uniek. Van Steen scoorde vijf treffers op het terrein van Gesta in 4B en leverde ook nog een assist, waardoor de club uit Dorst met 7-1 wist te winnen en zijn belabberde start van het seizoen snel doet vergeten. Met dankzij de scoringsdrift van de messcherpe Van Steen.

Dwayne van Steen: het bekt niet alleen lekker, het is een bedreiging voor vele verdedigers in de regio. De spits van Neerlandia ’31 had overigens een opvallende verklaring voor zijn huzarenstukje van het weekend. Zo onthulde de ‘ietwat zware’ Van Steen, dat hij een diepvries-pizza bij het ontbijt had gegeten. “Wat mij betreft mag hij deze elke zondagochtend eten, zolang hij zijn doelpuntjes maar blijft maken”, knipoogde zijn ploegmaat Davey Dielemans.

Wij feliciteren Van Steen en zijn team van harte!