Datum: dinsdag 29 november 2022, 12:19 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Glenn van Peer (Bavel)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Glenn van Peer (foto) van zondag derdeklasser Bavel.

De reden dat Bavel nog gedeeld aan kop staat in 3B? Glenn van Peer’s sublieme redding in de slotfase van het duel van zondagmiddag met TSV Gudok. Net nadat de Bredase dorpelingen een rode kaart kregen, minuut 86 om precies te zijn, mochten de gasten een strafschop nemen. Bij een 1-1-stand vlak voor tijd en een man minder moest de druk op de keeper van de groenhemden er groot zijn geweest.

Maar Van Peer is een keeper met veel skills en dat wist met bij TSV Gudok nog niet. De pingel werd gestopt door de Bredase doelman en een luid gejuich volgde zowel vanaf het veld als het terras voor de kantine. Bavel hield zodoende toch nog een punt over aan de thriller en staat dus nog altijd aan de leiding in de competitie. Met Van Peer als meer dan betrouwbare goalie kan de degradant dromen van promotie.

Wij feliciteren Van Peer en zijn ploeg van harte!

(foto door Marcel Mol)

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss