Datum: dinsdag 21 november 2023, 13:28 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Imad Zriouil (Groen-Wit)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Imad Zriouil (foto) van Groen-Wit.

Juist na de 6-1-nederlaag van een week eerder bij Trinitias Oisterwijk stonden de Groen-Witten zwaar onder de druk. Het altijd trouwe thuispubliek verwachtte een meer dan goed optreden van hun club, maar tegen TSV Gudok was het wederom zwoegen. De Tilburgers namens in de tweede helft zelfs brutaaal de leiding, maar al rap werd het dan toch 1-1. Waar eenieder genoegen had genomen met een remise, sloeg Maserati toe.

Maserati, tegenwoordig ook zaalvoetbalprof, is al zeker een decennium de bijnaam van Zriouil, omdat hij bekend staat om zijn rushes als linksback en graag de achterlijn haalt. Het leverde de ploeg uit Princenhage in de 91ste minuut de winnende goal op, toen Zriouil een voorzet van Jeremy Goveia prachtig in het vijandelijke scoorde van uit de volley. De kersverse bekerwinnaars doen daar nog altijd mee om de bovenste plaatsen.

Wij feliciteren Zriouil en zijn team van harte!