Datum: woensdag 24 november 2021, 14:00 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Jaimy de Koning (Terheijden)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Jaimy de Koning (foto) van Terheijden.

In speelronde 1 had hij al het geluk aan zijn zijde en begin deze maand ook al. Alles wat De Koning aanraakt verandert dit seizoen in goud. De aanvallend ingestelde voetballer van zondag vierdeklasser Terheijden was enkele dagen geleden dé man op het gras van Right ‘Oh. Daar, om precies te zijn in Geertruidenberg, loodste hij de dorpsclub uit de Gemeente Drimmelen naar de eerste periodetitel.

Met vier (!) goals in de met 7-1 gewonnen wedstrijd trekt hij wederom de aandacht. Terheijden staat bovenaan en heeft geen flauw idee waar het kan eindigen als het zo doorgaat. Coach Fred Vrolijk blijft realisme prediken, maar ziet wel dat de trainingsopkomst, de resultaten en de onderlinge sfeer fantastisch zijn. Mede door de ongekende scoringsdrift dus van De Koning, die zijn achternaam eer aan doet in 4C.

Wij feliciteren en zijn team van harte!