Datum: dinsdag 31 januari 2023, 21:47 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Jens Wirix (Baronie ZO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Jens Wirix (foto) van zondag Derdivisionist Baronie.

Wirix is al jaren van waarde voor de Baronnen, die mede door zijn inspanning op het hoge toneel acteren. De Derde Divisie is weliswaar moeilijk voor de in degradatienood verkerende promovendus, maar zondagmiddag bewees de formatie van coaches Martijn van Galen en Sedat Siner weer eens dat het wel kan winnen als het echt moet. En dat kwam niet in de laatste plaats door Jens Wirix.

Een kwartier voor tijd bij een 0-0-stand tegen JOS Watergraafsmeer brak hij de ban op aangeven van Mustafa Mohammad: 1-0 nadat hij voor rust al een treffer afgekeurd zag worden. Maar deze telde wel en was een cruciale treffer. En vlak voor tijd versierde hij nog een penalty, die door Yassine Mejres werd benut: 2-0 was tevens de eindstand. De ervaren speler van Baronie vecht door en handhaving lonkt.

Wij feliciteren Jens Wirix en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss