Datum: woensdag 27 september 2023, 17:18 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Jeroen Ooms (TSC ZO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Jeroen Ooms (foto) TSC ZO.

Tijdens de Corona-periode brak de doelpuntenmaker door in de zondag vijfde klasse en met meer dan 40 doelpunten kroonde TVC Breda zich kampioen. Ook in de vierde klasse schoot hij de ene na de andere goal binnen, waarna TSC, dat zelf promoveerde naar de zondag eerste klasse vorig seizoen, hem deze zomer verleidde om naar sportpark de Warande te verhuizen.

En in het bekertoernooi schoot hij al meerdere treffers tegen de netten, maar de echte vuurdoop was zondag thuis tegen Sarto. Ondanks het feit dat hij niet zijn beste pot speelde, was hij wel de man die de uitkomst van de kraker bepaalde in de 65ste minuut met een knal in de verre hoek (1-0). “Of ik op mijn plek ben bij TSC? Ja, het kan niet beter tot nu toe. Ik ben heel blij”, zei de matchwinner tegen ons.

Wij feliciteren Ooms en zijn team van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss