Datum: dinsdag 5 april 2022, 15:22 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Jeroen Ooms (TVC Breda)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Jeroen Ooms (foto) van zondag vijfdeklasser TVC Breda.

Dames en heren: 24 goals in de competitie en zes in het bekertoernooi. Linksbuiten Ooms is een pareltje uit Westerpark, die voetbalt in Tuinzigt. Op sportpark Kwakkelhut was hij zondagmiddag de man: hij scoorde vijf doelpunten tegen de grote rivaal uit Heerle: HSC ’28. De dorpelingen kregen uiteindelijk een pak slaag van jewelste. Met 9-1 dropen de rood-zwarten af in de Bredase volksbuurt.

In onze aanstaande Podcast met zijn trainer Johan Rijndorp wordt al duidelijk dat de jongeling een grote potentie heeft, zo blijkt uit een quote die jullie deze week zullen horen. “Als je het mij vraagt is er geen betere linksbuiten in de hele zondag vierde- en vijfde klasse.” Het moge duidelijk zijn: Ooms is een sensatie aan het worden en promoveren ui 5A met hem is een realistische droom de komende tijd.

Wij feliciteren Jeroen Ooms en zijn team van harte!