Datum: maandag 30 september 2019, 22:07 - Auteur: Redactie

De ‘ViB Speler van de week’: Joris van de Lande (SAB)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na speelronde 2 is de keuze gevallen op Joris van de Lande (foto, rechts) van SAB.

Moeten we er nog veel over kwijt? Neen. Van de Lande is al jaren achtereen een garantie voor goals. Zondag leefde hij zich weer eens ouderwets uit op een arme tegenstander. Want eerlijk is eerlijk, Dussense Boys is geen Baronie. Al helemaal niet toen de dorpelingen een snelle rode kaart pakten voor eigen publiek. Van de Lande sloeg meteen toe: van een meter of 21 jankte hij de bal in de kruising, 0-1. Even later benutte hij een strafschop en daarmee was de strijd al beslist.

Niet dat de equipe van coach Meindert Dijkstra zijn voet van het gaspedaal haalde, want de club uit Ruitersbos ging helemaal los in Dussen. Uiteindelijk werd het 11-2 en ging spits Van de Lande douchen met zes goals op zak. Dubbele cijfers voor de Sint Anna Boys en een dubbele hattrick voor Van de Lande; koploper SAB is ‘aan’ in 4C. Voetbalinbreda.nl feliciteert Van de Lande en zijn vereniging van harte met deze mooie uitverkiezing!

Heb jij al ‘ViB Premium’? Klik hier en registreer je eenmalig zodat je alle ‘Premium’ artikelen kunt lezen!