Datum: woensdag 7 december 2022, 18:12 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Justin Kwee (Unitas ’30)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Justin Kwee (foto) van zondag Vierdedivisionist Unitas ’30.

De behendige speler was zondagmiddag op sportpark de Lage Banken de grote plaaggeest van Halsteren. De normaliter hoger aangeslagen bezoekers werden overrompeld door een treffer van Kwee voor rust en dat bleek de opmaat naar meer. Unitas ’30 verdedigde met man en macht om de nul te houden en zocht ook nog naar de verdubbeling van de marge. Die kwam er uiteindelijk ook dankzij opnieuw Kwee.

Het geel-zwarte gedeelte van voetballend Etten-Leur vierde zodoende feest en voor Kwee was het een dag om nooit meer te vergeten. Voetbalinbreda.nl citeerde hem zondagavond na de heerlijke 2-0-zege. “Ik heb hier de hele week naar toe geleefd en scoor dan twee goals. Wat er mooier is dan dit? Niks.” Het is mede aan hem te danken dat de uitgangspositie van zijn club in de Vierde Divisie goed te noemen is.

Wij feliciteren Kwee en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss