Datum: dinsdag 27 september 2022, 18:02 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Loek Schalk (Beek Vooruit)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Loek Schalk (foto) van zondag tweedeklasser Beek Vooruit.

Het begint welhaast saai te worden: Loek Schalk (zijn broer Joost Schalk ook overigens) scoort elk seizoen. Overal, altijd, punt. Is dat een reden om hem dan niet meer te belonen? Natuurlijk niet. Het is absurd wat de snelle aanvaller al jarenlang laat zien op en rondom de Bredase velden. Ook anno 2022 is hij een niet te stoppen fenomeen, waar menig verdediger slapeloze nachten door krijgt. Zondagmiddag waren het verdedigers uit Oudenbosch, die zijn naam niet meer kunnen horen of zien. Sorry boys van Victoria, maar dit moet ff.

Op sportpark de Heikant was Beek Vooruit in de eerste helft in bloedvorm. Victoria speelde mede daardoor belabberd en kreeg vier tegengoals: 4-0. Ook de tweede helft werd gewonnen door de club uit Prinsenbeek met 2-1, waardoor het dus 6-1 werd in totaal. Wat een debuut voor nieuwbakken coach Jack Sweres. Niet in de laatste plaats dus door de hattrick van Loek Schalk, die zijn broer Joost Schalk ook twee goals zag maken. De andere treffer kwam op naam van Pieter van Opstal. De Bekenaren zijn Loek Schalk zijn aan.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Wij feliciteren Loek Schalk en zijn team van harte!