Datum: dinsdag 22 maart 2022, 12:28 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Maikel Jansen (UVV ’40)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Maikel Jansen (foto) van zondag derdeklasser UVV ’40.

Jansen is er nog één uit het tijdperk Sjoerd Den Dekker en Rolf Snepvangers, het tweetal dat eigenlijk al afscheid had genomen van selectievoetbal de laatste jaren, maar toch nog mee moet helpen dit seizoen gezien de personele problemen in Ulvenhout. Jansen zelf nam geen afscheid, maar kon simpelweg niet helpen. Twee zware kruisbandblessures hielden hem jaren aan de kant, maar het voetbaldier is weer fit en dat laat hij ook maar meteen zien.

In 3A kwam concurrent Philippine op bezoek zondagmiddag en voor Jansen was het een perfecte middag. Eerst scoorde zijn broertje Djessie de openingsgoal en toen het uiteindelijk 2-2 stond, scoorde Maikel Jansen zelf de schitterende 3-2. Hij speelde drie man zoek en legde de bal heerlijk in de verre hoek. Uiteindelijk werd het 4-3 voor UVV met twee doelpunten in totaal van de opgeleefde aanvaller. Handhaving wordt zodoende makkelijker voor de Bredase dorpelingen.

Wij feliciteren Jansen en zijn team van harte!