Datum: woensdag 25 september 2019, 20:58 - Auteur: Redactie

De ‘ViB Speler van de week’: Merijn Notenboom (JEKA)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na speelronde 1 is de keuze gevallen op Merijn Notenboom (foto) van JEKA.

De spelmaker van de Bredase Tricolores is al jarenlang een gewaardeerde kracht bij de grootste amateurclub van Breda, maar misschien dit seizoen meer dan ooit een steunpilaar. Zondag tegen het gepromoveerde TSC liet hij zien waarom hij tot één van de beste spelers van de zondag tweede klasse E behoort. Notenboom was verantwoordelijk voor de corner, die tot een eigen doelpunt leidde bij de Oosterhoutse rivaal. Na die 1-1 zorgde hij ook nog persoonlijk voor de 2-1, waarna Randy Klees de deur in het slot gooide voor de bezoekers en de 3-1-eindstand vast liet leggen.

Notenboom was in elk geval de man of the match en droeg zo’n grote steen bij aan de knappe thuisoverwinning, dat onze redactie hem heeft uitgekozen tot beste speler van de Gemeente Breda van het afgelopen weekend. Zijn coach Bas Liebregts heeft mooie woorden over voor de prestatie van Notenboom zondagmiddag. “Hij was veruit de beste man van het veld. Heersen en spelbepalend. Hij nam het hele team op sleeptouw”, vertelde de jonge oefenmeester aan onze redactie maandagavond. Wij feliciteren Notenboom en wensen hem en JEKA nog veel succes verder!