Datum: dinsdag 16 mei 2023, 21:05 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Michel van Butselaar (Baronie ZO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Michel van Butselaar (foto) Baronie ZO.

“Opgeven doen we alleen bij de belasting”, vertelde een uitzinnige Baronie-fan zondagmiddag. Het dramatische seizoen van de Bredase promovendus kreeg zondag een belangrijke wending. In en tegen Dongen, dat bezig was aan een indrukwekkende opmars, zegevierden de Baronnen. Misschien hadden alle spelers deze titel kunnen winnen. Jens Wirix en Aart Veldhof met hun mooie goals bijvoorbeeld, maar we pikken toch Michel van Butselaar eruit. De naar SC Kruisland vertrekkende keeper.

Hij kent net als heel de ploeg een minder seizoen, maar etaleerde op sportpark De Biezen meerdere keren zijn klasse. Met puike reddingen voor en na rust hield hij de Dongenaren vaak van scoren af. Alleen in de slotfase moest hij een tegengoal toestaan. Baronie won echter met 2-1 in het hol van de leeuw en lijkt op weg naar de nacompetitie om handhaving in de Derde Divisie. Van Butselaar zal nog een paar van deze optredens op de mat moeten leggen om het schip niet volledig te laten zinken.

(foto door Marcel Mol)

Wij feliciteren Van Butselaar en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss