Datum: woensdag 20 april 2022, 17:19 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Mouhcine Zerouali (PCP)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Mouhcine Zerouali (foto) van zondag vierdeklasser PCP.

Het zat de voormalige sterspeler van Groen-Wit de laatste jaren niet mee. Hij had een zware blessure, miste daardoor het EK Futsal onder meer met het Nederlands zaalvoetbalteam en kwam bij zijn nieuwe club PCP ook niet altijd in actie. Inmiddels is hij bijna topfit geworden en maakt hij het verschil weer zoals alle voetballiefhebbers in de regio Breda gewend zijn van hem de technisch begaafde middenvelder.

Zo ook maandagmiddag. Op Tweede Paasdag was hij de aanjager van PCP, dat bovenin 4C afrekende met concurrent DIA. Steekpass hier, steekbal daar. Panna hier, kapje daar. Afjagen, zijn team op sleeptouw nemend zoals het een echte aanvoerder betaamt. Mede door zijn krachtsinspanningen, nota bene in de brandende zon midden in de Ramadan, wonnen de Brabantparkers met 2-1 in ondertal: klasse.

Wij feliciteren Zerouali en zijn team van harte!