Datum: dinsdag 6 oktober 2020, 13:39 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Nenad Ristanovic (Advendo)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de afgelopen speelronde is de keuze gevallen op Nenad Ristanovic (foto) van Advendo.

Om te beseffen waar Advendo en Ristanovic vandaan komen (Hoge Vucht, wijsneuzen) moeten we toch terug in de tijd. Nederlagen van 24-0, 11-0 en 7-1 waren eerder regel dan uitzondering op sportpark ‘t Kadijkje. Maar sinds een aantal echte clubspelers terug zijn gekeerd (waaronder Devon van Dam en Dave van Zundert) is de flow stukken beter. Met de nieuwe en enthousiaste trainer Omid Chaab lijkt de stijgende lijn eindelijk te zijn ingezet aan de Bastenakenstraat.

Dat bleek zondag wel in 5A, toen Lepelstraatse Boys met brandende billen de auto instapte om terug naar het eigen dorp te rijden na bijna twee uur lang pijnbank-dienst. De grote beul was Ristanovic, die vier van de zeven doelpunten voor zijn rekening nam (7-0-winst). De Servische Bredanaar schaamde zich niet om bij de slechtst presterende club van Breda te blijven en de routinier plukt daar nu de vruchten van. Laatste man, spits, hij vult het allemaal in, waarvan akte.

Wij feliciteren Nenad Ristanovic en zijn team van harte!