Datum: dinsdag 4 april 2023, 12:12 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Noa Peeters (VV SCO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Noa Peeters (foto) van zaterdag vierdeklasser SCO.

Hoe lekker is het als je hoofdtrainer Maikel Cohen heet, bovenaan staat en die koppositie moet beschermen en je Noa Peeters in de punt van je aanval hebt. De 25-jarige spits uit Oosterhout is heel het seizoen aan het leveren. Assists en goals die van eminent belang zijn voor SCO, dat op de titel aast in 4D en de daarbij behorende promotie. Het antwoord is: lekker. Heel lekker. Peeters haakt nooit af.

Hij besliste al meerdere krakers, maar was afgelopen zaterdag weer goud waard. Op het gras van Olympia ’60, dat op een gegeven moment op 2-2 kwam en de eerste plek van SCO in gevaar bracht, kroonde Peeters zich weer eens tot matchwinner: 2-3. Zijn dubbelslag in Dongen zorgde voor frustratie bij de thuisclub, maar nog meer bij RFC, dat op een punt staat en loerde op de eerste plaats van de ranglijst.

Peeters is een echte nummer 9. Sterk, een goed schot en een neusje voor de goal. Hij loopt één op één deze competitie, want de goalgetter scoorde achttien keer in achttien competitiewedstrijden. Mede door zijn scoringsdrift heeft SCO alles in eigen hand, om straks op de platte kar door Oosterhout te rijden. Nog vier speelronden, nog vier finales. Peeters zal SCO ongetwijfeld nog gaan helpen.

Wij feliciteren Peeters en zijn ploeg van harte!

(foto door Bea Snijders)

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss