Datum: dinsdag 19 oktober 2021, 12:46 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Remco Sluijk (RKVV DIA)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de tweede speelronde van het seizoen is de keuze gevallen op Remco Sluijk (foto) van DIA.

Het is werkelijk een genot om Sluijk in zijn gele tricot over het veld te zien bewegen. Zo ook zondag op sportpark de Gouwen, waar Terheijden precies niks kon doen aan de klasse van de lange nummer 10 van de ploeg uit Teteringen. Zijn masterclass begon met een puik openingsdoelpunt, gevolgd door een benutte strafschop met als kers op de taart de 4-0, wat zijn hattrick opleverde. Hij zette na een briljante solo, op snelheid en kracht, al zijn bewakers in de wind en had ook nog overzicht en energie over om de bal diagonaal in de lange hoek te trappen.

Pure klasse van de 21-jarige spel- en smaakmaker, die na de wedstrijd tegenover deze website aangaf geen interesse te hebben om hogerop te gaan spelen. Iets wat hij met twee vingers in zijn neus zou kunnen. Ook gaf hij aan een week geleden nog op krukken te lopen, nadat hij tijdens het klussen op een spijker ging staan. Hij had geen werkschoenen aan en was dus even de sigaar. Maar daar was niks van te merken, want in 4C waren alle Terheijdenaren zondag de sigaar. En met de ambities zit het snor, want Sluijk en zijn ploegmaten zijn duidelijk. “We willen promoveren.”

Wij feliciteren Sluijk en zijn team van harte!