Datum: dinsdag 22 november 2022, 11:55 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Remco Sluijk (RKVV DIA)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Remco Sluijk (foto) van zondag derdeklasser DIA.

Na zes speelronden in 3B was de promovendus uit Teteringen nog steeds op zoek naar zijn eerste driepunter. In en tegen Wapsik zou die er dan eindelijk komen. En hoe. Waspik nam voor rust de leiding, zag hoe DIA terug in de wedstrijd kwam en uiteindelijk met 2-3 aan de leiding ging in het hol van de leeuw. Met dank aan een doelpunt van Sluijk, maar het leek toch mis te gaan twee minuten voor tijd.

De thuisclub maakte gelijk en het bezoek van coach Alkan Uzun baalde weer van de zoveelse doelpuntrijke uitslag zonder overwinning. Maar, zoals grote spelers jaar in jaar uit doen, stond Sluijk op. Hij kopte een corner binnen in de diying seconds en bracht alle Bredase dorpelingen in extase. Zijn zoveelste treffer in dienst van de geel-zwarten betekende dus de eerste triomf van de campagne.

Wij feliciteren Sluijk en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss