Datum: dinsdag 28 november 2023, 13:34 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Remco Sluijk (RKVV DIA)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Remco Sluijk (foto) van DIA.

In Teteringen snakte de formatie van trainer Alkan Uzun naar de definitieve terugkeer van Sluijk. De nog altijd pas 23-jarige aanvaller sukkelde met zijn fysieke gesteldheid, maar keerde onlangs terug. Zijn aanwezigheid bleef niet onopgemerkt. Met vier goals in vijf optredens doet hij nu al wat hij elk jaar doet op sportpark de Gouwen. Excelleren. Zo ook zondag, toen het lager geklasseerde Coal op bezoek kwam in 3B.

DIA kwam op voorsprong dankzij Sluijk en het werd zelfs 2-0 dankzij Delvano van Bussel, maar de Rotterdamse gasten scoorden erna de 2-1. Spannend werd het echter niet, want op aangeven van Ties de Bont knalde Sluijk een heerlijke bal in de kruising: 3-1. Ook het slotakkoord was voor Sluijk, die daarmee zijn hattrick voltooide. De geel-zwarten wonnen daarom met 4-2. Een cruciale zege in de spannende competitie.

Wij feliciteren Sluijk en zijn team van harte!