Datum: dinsdag 5 november 2019, 21:14 - Auteur: Redactie

De ‘ViB Speler van de week’: Remco Sluijk van DIA

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na speelronde 7 is de keuze gevallen op Remco Sluijk (foto) van DIA.

Sinds een aantal seizoenen fonkelt er op sportpark de Gouwen een ongeslepen diamant. Sluijk, groot postuur, maar technisch begaafd, is een aangename speler bij de club uit Teteringen. Scoren en assisteren, hij doet het bijna structureel namens de Bredase dorpelingen. Zondag in 4C sloeg de aanvallend ingestelde ex-speler van Baronie weer toe.

Op het gras van Right ‘Oh, waar de club uit Geertruidenberg een stuk hoger op de ranglijst aan de wedstrijd begon, scoorde Sluijk het openingsdoelpunt. Uiteindelijk besliste hij na rust het duel door nog twee treffers te produceren, waaronder een penalty. Door zijn hattrick won DIA met 3-1 op vijandelijk grondgebied. Sluijk was ijs- en ijskoud.

Bij de winnaars van coach Erik van Rooij waren ook Tjeb Witteveen en Sander Theunissen ‘aan’, maar het rendement van Sluijk gaf voor ons de doorslag.

Wij feliciteren Sluijk en zijn team van harte!