Datum: maandag 24 april 2023, 19:26 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Stefan Kok (TSC ZA)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Stefan Kok (foto met dochter) van TSC ZA.

De trouwe volgers van het regionale voetbal en dit platform kennen hem van tien jaar geleden al. Bij DIA ZA, dat al lang niet meer bestaat overigens, scoorde de spits de ene na de andere goal en vestigde hij al rap zijn naam. Inmiddels is hij weer met hetzelfde vriendenteam actief in het zaterdagteam van TSC, dat een moeizaam seizoen kende tot voor kort. Maar na een fraai bekeravontuur is het anders.

De manschappen van coach Jelle Rompa verkeren in bloedvorm en klimmen nu het seizoen zijn einde nadert richting betere plekken in 4D. Zaterdagmiddag was Kok de killer van koploper SCO, dat zijn titelkansen zag slinken mede dankzij zijn spel en goals. Want op sportpark de Warande won TSC de derby met 4-1 en Kok was als aanspeelpunten en doelpuntenmaker (2) doorslaggevend, zoals altijd wel eigenlijk.

(foto door Henk Jansen van TSC)

Wij feliciteren Kok en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss