Datum: zondag 9 juni 2024, 15:45 - Auteur: Redactie

DIA degradeert bij Rimboe: ‘Maar wij waren beter”

DIA speelt volgend jaar in de zondag vierde klasse. De halve finale van de nacompetitie bij Rimboe ging namelijk verloren.

Toen Ties de Bont de ploeg van coach Alkan Uzun op voorsprong zette in het hol van de leeuw leek heel Teteringen een mooie middag te krijgen, maar niets werd minder waar. Nog voor rust repareerde Rimboe de schade en vlak voor tijd werd het zelfs 2-1. Het zorgde ervoor dat DIA, dat eigenlijk alleen maar opgelucht kan zijn nu het een niveau afzakt en in de vierde klasse meer overwinningen kan boeken dan dit voetbaljaar, afscheid nam van 3B.
 
“Maar ik had er vertrouwen in dat we deze pot zouden winnen, we waren ook wel beter. Maar dat is heel het seizoen al zo, we spelen prima, maar maken het niet af en krijgen de doelpunten tegen. Het is zonde natuurlijk, maar nu hopen we dat we volgend jaar bovenin de vierde klasse mee kunnen draaien en een leuker seizoen beleven dan het huidige”, vertelde topschutter Remco Sluijk, die na de zomer gewoon bij DIA blijft, aan Voetbalinbreda.nl.
 
Rimboe – DIA 2-1 (1-1)
0-1 Ties de Bont, 1-1 en 2-1 Rimboe.