Datum: woensdag 23 december 2020, 19:04 - Auteur: Redactie

DIA en trainer Erik van Rooij verlengen hun huwelijk

Zondag vierdeklasser DIA wordt ook volgend seizoen getraind door Erik van Rooij. De Eindhovense oefenmeester is daar net als de leiding van de Bredase dorpsclub maar wat blij mee.

De 50-jarige trainer arriveerde vorig seizoen in Teteringen, maar zag net als de rest van Nederland hoe de Corona-crisis een einde maakte aan de campagne. Dit seizoen ging het goed met de geel-zwarten in 4C, maar inmiddels liggen alle competities weer stil vanwege de vele besmettingen. Geen reden om geen zaken te doen om sportpark de Gouwen.

“Ondanks een gebroken seizoen onder invloed van Corona hebben RKVV DIA en hoofdtrainer Erik van Rooij het vertrouwen in elkaar uitgesproken en het contract weer verlengd tot medio 2022. Er is een duidelijke klik met de ambitie en de potentie binnen de vereniging en de kennis en vaardigheden van Erik. We zijn blij met deze verlenging”, meldt het bestuur.

De hoofdrolspeler zelf reageerde ook nog tegenover Voetbalinbreda.nl. “DIA heeft goud in handen”, doelt Van Rooij op zijn spelersgroep.