Datum: zondag 29 januari 2023, 15:45 - Auteur: Redactie

DIA gaat ternauwernood onderuit bij Madese Boys

Promovendus DIA zit nog altijd in degradatienood. Zondagmiddag was Madese Boys in 3B te sterk voor de ploeg uit Teteringen.

In Made was het eerste bedrijf volledig in handen van de Bredase dorpelingen. Topschutter Remco Sluijk (foto) opende de score door een vrije trap van Thomas van Burik raak te koppen: de bal viel tussen Sluijk en de vijandelijke goalie, maar Sluijk sprong hoger en knikte dus knap raak: 0-1. Maar van dominantie was na de thee geen sprake meer. De ploeg van trainer Alkan Uzun zakte door het ijs.

De Boys uit Made prikten de gelijkmaker binnen en kantelden het duel zelfs: 2-1. Een bitter verlies voor de geel-zwarten. “We begonnen goed, kregen veel kansen en hadden moet 0-3 moeten rusten. Na rust kregen we twee lullige tegengoals en waren we niet fel genoeg en creëerden we niet veel meer”, aldus doelpuntenmaker Sluijk na afloop in gesprek met Voetbalinbreda.nl.

Madese Boys – DIA 2-1 (0-1)
0-1 Remco Sluijk, 1-1 en 2-1 Madese Boys.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss