Datum: zondag 17 maart 2019, 17:23 - Auteur: Redactie

DIA houdt een punt over aan bezoek bij laagvlieger Raamsdonk

DIA verzuimde zondagmiddag te winnen in 4C. In Raamsdonksveer liet de ploeg uit Teteringen zich de kaas van het brood eten in de slotfase.

DIA begon sterker, maar liep na een kwartier achter de feiten aan. Uit een corner werd het het 1-0. Halverwege de eerste helft werd het 1-1 na een kopbal van Remco Sluijk vanuit een goede voorzet van Luc van Vliet. DIA zette aan, maar kreeg net voor rust onnodig een penalty tegen: 2-1.

Na rust was DIA stukken beter en halverwege kopte Mike Poppelaars vanuit een corner van weer Van Vliet de 2-2 binnen. DIA drong aan en maakte acht minuten voor tijd de 2-3 via Kjell Hellemons. Van Vliet leverde zijn derde assist. Helaas voor de Bredase dorpelingen scoorde Raamsdonk in de 89ste minuut de 3-3 uit een scrimmage na een vrije trap.

“Teveel spelers hebben hun niveau niet gehaald. Dus het was een onnodige nederlaag. Positief was dat er weer debutante waren. Delvano van Bussel viel na rust in en vooral de 16-jarige Sander Theunis die in basis startte en 75 minuten speelde maakte indruk” aldus DIA-trainer Martijn Malinka tegenover Voetbalinbreda.nl.

Raamsdonk – DIA 3-3 (2-1)
1-0 Raamsdonk, 1-1 Remco Sluijk, 2-1 Raamsdonk (pen.), 2-2 Mike Poppelaars, 2-3 Kjell Hellemonds, 3-3 Raamsdonk.