Datum: zondag 3 oktober 2021, 17:01 - Auteur: Redactie

DIA houdt slechts een punt over aan bezoek bij Right ‘Oh

Het schiet nog niet op voor DIA in de zondag vierde klasse. In speelronde 2 was de ploeg uit Teteringen heel dichtbij de driepunter, maar ging het in de slotfase toch nog mis op het gras van Right ‘Oh.

Heeft DIA een abonnement op 2-2-remises? Na de 2-2 van vorig weekend thuis tegen WDS ’19, waarin de Bredase dorpelingen twee keer een voorsprong weg hadden gegeven, was het deze zondag opnieuw raak: een 2-0-voorsprong in Geertruidenberg werd uiteindelijk nog uit handen gegeven door de geel-zwarten.

En de strijd op het gras van Right ‘Oh begon nochtans zo goed: Bob Brooijmans bekroonde een sterke eerste helft van de gasten met de verdiende openingsgoal en pal na rust sloeg Collin Schilperooord net als vorig weekend toe: 0-2. DIA zat op rozen, maar toch sloeg de vlam in de ‘thuispan’. Right ‘Oh maakte uit het niets 1-2 en ging door.

De uiteindelijke gelijkmaker voelde dan ook als een flinke hoek op de kaak: “We hebben vandaag veel te weinig gekregen”, baalde DIA-coach Erik van Rooij na, toen hij na de pot met Voetbalinbreda.nl sprak. “Met rust hadden we minimaal met 3-0 voor moeten staan. Ondanks dat we elf selectiespelers missen, hebben we gewoon goed gevoetbald, maar soms zoeken we de te moeilijke oplossing en natuurlijk missen we teveel kansen.”

Right ‘Oh – DIA 2-2 (0-1)
0-1 Bob Brooijmans, 0-2 Collin Schilperoord, 1-2 en 2-2 Right ‘Oh.