Datum: zondag 24 september 2023, 16:14 - Auteur: Redactie

DIA laat een zekere zege uit zijn handen glippen

In 3B was DIA dichtbij de zege, maar Trinitas Oisterwijk vocht zich terug in de slotfase. Uiteindelijk sloten beide teams zondagmiddag af met ieder een puntje.

Voor de club uit Teteringen was het bezoek van Trinitas pittig. Maar ondanks de snelle tegentreffer en de dramatische eerste helft, kantelde DIA de wedstrijd volledig na rust. Delvano van Bussel maakte de 1-1, waarna Amine el Kaddouri de voorsprong bood aan de Bredase dorpelingen. En het werd nog mooier: Menno van Vliet leek met zijn 3-1 de wedstrijd te beslissen op sportpark de Gouwen.

Maar niets was minder waar. De Oisterwijkers schoten eerst de aansluitingstreffer binnen en later nog de gelijkmaker. Een hard gelag voor de ploeg van trainer Alkan Uzun. Voetbalinbreda.nl haalde verhaal bij Remco Sluijk, de sterspeler van de geel-zwarten die er zeker een maand uitligt met een hamstringblessure. “Deze blessure heb ik vorige week opgelopen, dus dat is niet best.”

“Wij begonnen vandaag heel slecht, maar in het eerste halfuur van de tweede helft speelden we dan weer goed. Na de 3-1 gingen we echter achteruit lopen en zag je de tegengoals eigenlijk aankomen. Zelf hoop ik snel dat ik van deze kwetsuur af ben zodat ik het team weer kan helpen. De fysiotherapeut zegt dat ik drie tot zes weken nodig heb en dit is de tweede week, dus we zullen zien.”

DIA – Trinitas Oisterwijk 3-3 (0-1)
0-1 Trinitas Oisterwijk, 1-1 Delvano van Bussel, 2-1 Amine el Kaddouri, 3-1 Menno van Vliet, 3-2 en 3-3 Trinitas Oisterwijk.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss