Datum: zondag 11 december 2022, 17:09 - Auteur: Redactie

DIA lijdt onterechte nederlaag thuis tegen SV Reeshof

Voor DIA zal de winterstop worden gestart met een plek in de gevarenzone van 3B. De promovendus uit Teteringen verloor zondag van SV Reeshof.

Zonder twijfel, DIA is de meest vermakelijke club op de ranglijst. Met 54 doelpunten in tien duels (25 voor, 29 tegen) kan men niet om de Bredase dorpelingen heen, maar de stand op de ranglijst is daarom wel zorgwekkend. De elfde plek, mede door de jammerlijke nederlaag van zondag tegen het hoger geklasseerde Reeshof.

De ploeg van trainer Alkan Uzun kwam op achterstand, maar vlak nadat Remco Sluijk de paal had geraakt, was het alleskunner Ties de Bont die de ruststand toch nog op 1-1 bepaalde.

Reeshof had echter geluk na de pauze en schoot een goal van dertig meter achter keeper Jari van Aard, die slecht zicht had. “En dus verloren we onnodig”, baalde Sluijk toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak. “Dit was een onverdiende nederlaag. Het ging gelijk op. Helaas valt het weer de verkeerde kant op voor ons.”

DIA – SV Reeshof 1-2 (1-1)
0-1 SV Reeshof, 1-1 Ties de Bont, 1-2 SV Reeshof.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss