Datum: zondag 21 oktober 2018, 16:03 - Auteur: Redactie

DIA slikt opnieuw een ruime nederlaag tegen Right ‘Oh

Het gaat tot dusver niet goed met DIA in 4C. Right ‘Oh liet dat zondagmiddag voor eigen publiek zien door een afgetekende overwinning te bewerkstelligen.

DIA begon slap en incasseerde binnen vijf minuten de 1-0. Daarna draaide de wedstrijd om en was er een goed en hardwerkend DIA te zien. Door goals van eerst Remco Sluijk en toen Kjell Hellemons kwam DIA verdiend op voorsprong. In deze eerste helft bleef DIA dominanter en moest het minimaal uitlopen tot 1-4, maar het gebrek aan geluk en een uitstekende Right ‘Oh-keeper voorkwamen dit.

In de tweede helft was DIA geen schim meer van de ploeg van eerste helft. Er ging veel fout in balbezit en dit zorgde er voor dat De club uit Geertruidenberg de wedstrijd kon kantelen naar een 5-2-overwinning. Trainer Martijn Malinka sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl.

“Het zit allemaal niet mee de afgelopen weken met blessures en afwezigheid van spelers. Maar na drie wedstrijden kunnen we niet meer van een incident praten en moeten we beseffen dat het ook een stukje kwaliteit is wat minder is. We kunnen niks anders doen dan blijven werken aan verbetering. Het positieve van vandaag is het laatste half uur van de eerste helft en het prima debuut van onze twee eerste jaars A-junioren Bram Bouwens en Jorn Brocks.”

Right ‘Oh – DIA 5-2 (1-2)
1-0 Right ‘Oh, 1-1 Remco Sluijk, 1-2 Kjell Hellemons, 2-2, 3-2, 4-2 en 5-2 Right ‘Oh.