Datum: zondag 28 januari 2024, 17:34 - Auteur: Redactie

DIA verliest leuk en doelpuntrijk thuisduel met GSBW

In 3B verzuimde DIA zondagmiddag prettige zaken te doen. Op sportpark de Gouwen stonden de Bredase dorpelingen nog wel voor, maar sloeg GSBW na rust keihard toe.

Juist in de week waarin coach Alkan Uzun (foto) tot ieders blijdschap zijn contract verlengde in Teteringen, ging het mis tegen GSBW. De Tilburgers namen brutaal de leiding, maar via goalgetter Remco Sluijk werd de ruststand op 1-1 bepaald. En in de tweede helft werd het nog mooier voor de geel-zwarten: Delvano van Bussel zorgde voor de voorsprong: 2-1.

Waar eenieder dacht aan een zege, liep het totaal anders. GSBW kantelde op zijn beurt de pot weer en liep uit: 2-4. “Na de 2-1 gaven we de doelpunten lullig weg door persoonlijke fouten, waardoor we verloren. We hadden zelf meer kansen gehad als onze eindpass goed was, maar dat was vaak niet”, aldus doelpuntenmaker Sluijk na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

DIA – GSBW 2-4 (1-1)
0-1 GSBW, 1-1  Remco Sluijk, 2-1 Delvano van Bussel, 2-2, 2-3 en 2-4 GSBW.